Blommor i kubik

Puh! Efter jakten på en bröllopsklänning igår är det idag dags för att jaga efter en pålitlig blombutik – Göteborg, kan du hjälpa mig?!

Gårdagens skörd var extremt lyckad må jag säga, och jag har på känn att både en och annan haka kommer att slå i golvet när jag och Anders byter vigselord och ringar återigen i vår – som förmodligen blir vår (haha) bröllopsårstid. Jag är så uppspelt och förväntansfull inför bröllopet och vill så gärna visa upp min dress!

Men nu till en annan komponent av bröllopets chanser till absolut framgång – blommor. Specifikt: någon sorts blomtjänst. Jag är på jakt efter en blombutik i Göteborg som kan ta på sig att analysera vår bröllopsplan, komma fram med förslag och strategiskt föreslå passande dekorationer och kombinationer, allt från receptionsblommor till hur blombuketten ska se ut. Jag vill verkligen att det ska se top notch ut – och för det krävs en extremt dedikerad florist som vet hennes domän utan och innan.

Jag har nämligen varit på några bröllop i mina dagar, främst å vänninors vägnar, och hur blommorna smälter in i bakgrunden kan både hjälpa och stjälpa.

Blommor kan nämligen förhöja atmosfären och förstärka kärleken mellan ett par ytterligare, och skapa en intimitet som även publiken kan dela, på en helt annan nivå, med brudparet. Därför kan det vara vettigt att investera rikligt i en kompetent och passionerad florist eller –firma som vet hur de ska komponera en symfoni av blommor.

Jag har inte riktigt tid att utveckla mitt tankesätt (börjar märkas kanske att jag är något stressad! :) ) angående detta, men klart är att jag tycker att blommor bär en stor vikt vid bröllop och att jag vore en dåre att inte anlita en blombutik i Göteborg som kan hjälpa till att skapa något oförglömligt för både mig, Anders och alla våra gäster.

6 okt 2015