Bröllopsklänningsjakt

En dag efter att vi bestämt oss för att gifta oss och fortfarande har jag svårt att släppa glädjeyran. Härnäst – jakt efter bröllopskläder i Göteborg!

Just att leta efter bröllopskläder kanske inte är något som passar någon mer än mig själv, men förutom den kanske något könsladdade anledningen att inte låta Anders följa med för att han är man och ointresserad av sånt här, så vill jag hålla min bröllopsklänning som en hemlighet. Samma sak gäller för Anders när han väl letar efter sin bröllopskostym. Det ska innebära lite spänning att gifta sig, utöver själva kärleksförklaringen i sig!

Utbudet av vettiga skräddare i Göteborg kan väl dock sägas är ganska skralt, varför vet jag inte riktigt. Därför var det inte konstigt att jag spenderade förmiddagen med att analysera vilka skräddarbutiker som var högt placerade på ”bröllopskläder Göteborg”, och Remanns dök direkt upp som ett intressant val. Förmodligen kan de ge oss hela paketet, från klänning till kostym och även små gulliga bröllopskläder för våra barn och dylikt.

Efter en snabb titt genom Remanns hemsida så märkte jag även att deras sortiment var enormt och utan att överdriva så måste de ha alla slags klädmärken värdiga namnet tillgängliga i sin butik. Högklassiga klänningar från bland annat Pronovias, White One och Maggie Sottero – ja tack?! Konstigt att en så komplett butik kan vara helt okänd – förutom att jag fick luska fram uttalanden från kunder från Remanns så verkar det inte som konventionell fashionmedier har hittat till dem än. Anskrämligt, må jag säga!

Nu kvarstår bara frågan: vilken typ av brudklänning ska jag välja? Vanligtvis brukar jag planera detta och hittar mitt val redan innan jag stiger in i en butik, men just för detta speciella, underbara ögonblick som jag och Anders ska dela tillsammans så vill jag ha lite spontanitet för en gångs skull.

Förhoppningsvis väntar min drömklänning på mig på Remanns :)

5 okt 2015