Bröllopsyra!!!! Ååh!!

Det är alldeles härligt när kärleken spirar återigen! Jag och min man Anders har hittat tillbaka till varann på nytt och planerar nu ett bröllop tillsammans! Hurra!

Det var under de senaste hektiska veckorna som vi egentligen fördjupade oss i varandra och kände den nygamla gnistan tändas mellan oss. Det var en speciell upplevelse och jag var så glad när Anders föreslog att vi skulle gifta om oss.

Nu handlar det mesta om att planera inför bröllopet som vi får ha nästa år någon gång, kanske i vår. Senaste sökhistoriken innehåller bland annat ”bröllopsfotograf Göteborg” och olika variationer på detta. Tårta, konfektyr och liknande känner jag att vi kan ta lite senare. Det är nämligen viktigt att skapa en god relation till en kompetent och ambitiös bröllopsfotograf i mitt tycke.

Det finns så mycket som kan gå fel i en relation mellan en fotograf och en kund tycker jag, speciellt efter att jag sökt runt på internet om omdömen och liknande där det kan ibland hagla missnöjda kommentarer om bröllopsfotografer. Det är ändå en speciell tid i två människors liv och jag förstår verkligen att det kan bli känsligt om relationen inte klickar!

Vi har kommit i kontakt med en härlig kvinna vid namn Jenny Blad som verkar ha bra omdömen, en exceptionell expertis och ett eget uttryck som både jag och Anders dras till. Förhoppningsvis så klaffar allt mellan oss så att vi kan börja planera framtida möten och hur vi ska lägga upp allt inför bröllopet och själva fotograferandet under bilderna. Redan nu får vi exempelvis fundera på vilket tema vi ska förhålla oss till... Kämpigt! I-landsproblem så det förslår, speciellt då vi redan gift oss egentligen, haha! :)

Imorgon ska vi förmodligen leta efter bröllopsklänningar och dylikt. Vid ett senare tillfälle blir det att kika efter blommor och hur vi löser den biten, det kan bli lite trixigt med leveransen och vem som ska stå för det.

Sammantaget så är jag dock så lycklig! Anders är verkligen en guldklimp!! :)

4 okt 2015