Excursion till Trollhättan

Jag och den övriga styrelsen kände att det var dags att expandera, men vi stod handfallna utan några alternativ att tillgå. Efter ett tips från min man fann jag dock svaret – lagerlokaler, kontor och fastigheter i Trollhättan bara väntade på att bli erövrade!

Anledningen till min plötsliga frånvaro, när jag nyligen annonserat att jag skulle sätta igång med bloggandet på allvar och informera er läsare om i princip varenda steg som jag tar under mina arbetstimmar, är att jag mer eller mindre har rekat fastigheter i Trollhättan.

Ja, jag gjorde en klassisk avstickare, struntade i att blogga och försvann till Trollhättan för jobbrelaterade saker. Förlåt!

Det är bara så kul dock att expandera, växa, gro och vara med att så nya frön med företaget som man identifierar sig med. Eftersom jag är den lite extroverta personen i styrelsen så föll det på mig att leta efter nya lokaler, fastigheter och lagerutrymmen för vårt logistikföretag att bosätta sig i inom en snar framtid.

Det tog en stund för mig att komma på en passande stad/ort/metropol att kika på för just fastighetspriser och lokaler. De flesta städer och orter nuförtiden är rätt dyra, med allt vad företagsexpansioner, urbanisering och dylikt innebär. Det var därför jag kände mig så lättad när jag fick ett hett tips från min älskade man att man sökte med ljus och lykta efter nya entreprenörer i Trollhättan. Fastigheter – Trollhättan kryllar av dem – är annars ofantligt dyra och svåra att komma över med tanke på bostadspriserna och den översaturerade marknadens inflytande på fastigheter idag.

Tipset kunde inte ha kommit lägligare – plötsligt fann jag mig i ett nästintill veritabelt paradis, med billiga fastigheter, lokaler, kontor och lagerutrymmen till höger och vänster. De bara väntade på att kapas! Det tog inte lång tid innan jag hade fått styrelsen ombord då det dessutom var logiskt från ett logistiskt perspektiv att ha en till operativ bas från Trollhättan.

Så, mitt tips vore för er som letar efter fastigheter – Trollhättan har en hel drös kvar! Låt inte denna chansen slippa undan!

17 sep 2015