Kontakt

Annikaelgstrand

Hej och välkommen till min blogg! Annika Elgstrand heter jag. Jag är en hysteriskt upptagen karriärkvinna i sina bästa år som försöker jonglera ett stilla familjeliv med en hektisk, ständigt omvälvande yrkeskarriär som delchef på ett logistikföretag i närheten av Göteborg samtidigt som jag har lite egna småprojekt vid sidan av.

Som en slags terapiåtgärd kommer jag därmed att dokumentera mina många splittrade tankar om både ditt och datt, samtidigt som jag ger en inblick i en modern kvinnas turbulenta liv i dagens samhälle. Förmodligen kommer mina kommande inlägg att handla om mina jobb och projekt varvat med privatlivet som jag delar tillsammans med min fantastiska man Anders och mina underbara barn.

Av anledningar som jag inte vill gå in på så kommer jag dessvärre inte ge ut känslig information som namn på mina konton på sociala medier eller min mail - finner du min blogg intressant så kunde jag inte bli gladare om du bestämde dig för att lämna en kommentar eller två i något av mina blogginlägg.

Hoppas du finner min blogg (och i förlängning mitt liv!) intressant och insiktsfull; tills vidare önskar jag dig som läser en riktigt bra dag/kväll och fortsatt lycka! Ses i bloggsvängen!