Nytt industrigolv till lagren

Lagerlokalerna som vi använder i Trollhättan är bra och mycket rymliga, men dessvärre saknas något - kvalitén på ytlagret är tyvärr ganska nötta, och därför har jag beställt industrigolv som ska läggas över den nuvarande golvytan.

Ska bara lägga en kort uppdatering - nu är det dags att återuppta arbetet efter en lång och skön julledighet, och ett av de projekt som jag tjatat om - Trollhättanprojektet - behöver ses över omedelbart. Jag är för närvarande mitt i planeringen för 2016 huruvida vi ska vidareutveckla Trollhättan som bas, vilket föranledde mitt besök i lagerlokalerna för inspektion och snabb överblick över läget.

Det ligger en viss press på att jag som VD för mitt logistikföretag ska lyckas - att misslyckas med det här uppdraget kommer göra att verksamheten ser dålig ut, även om folk är införstådda med att inte alla projekt är menade att vara fullbordade succéer. Det existerar ingalunda en mindre förväntan på detta ändå.

Vårt nuvarande industrigolv är ganska nött och utarbetat, så det var en punkt jag ganska snabbt tog upp. Förr eller senare kommer jag kontakta golvläggare av något slag, exempelvis Inhab, om hjälp för att försäkra mig om att operationen får en så bra start och förutsättning som möjligt. Jag talade med de anställda som var där och dagligen arbetat med truckarna, logistiken och golvet och de var tacksamma över att det åtgärdades - de hade satt upp det som en punkt att diskutera med ledningen om det nu var så att vi inte fixade problemet inom de närmsta veckorna, eller gav besked om att göra så.

Det kändes bra att få kontakt med de involverade i projektet återigen - jag har tappat ångan en gnutta eftersom jag varit ledig, men nu känns det som att jag är "back on track", så att säga. Förhoppningsvis faller allt väl ut och projektet kan rulla igång med förnyad passion och effektivitet - efter att vi installerat industrigolvet, förstås.

21 jan 2016