Servettpanik!

Min planering av min yngsta dotter Noras födelsedagskalas höll på att urarta – våra servetter hade nämligen tagit slut! Papstar räddade mig dock.

Noras födelsedag var idag och som brukligt hade jag planerat hennes födelsedagskalas ett tag nu. Presenter ska inhandlas och slås in, ballonger ska köpas och blåsas upp och arrangeras, ingredienser till tårtan ska fixas och den ska bakas och toppas, och så vidare.

Nora älskar att ha det lite extra festligt på sina födelsedagar och hon gillar att ha teman när hon har kalas. Speciellt saker med motiv på får henne att gå igång alldeles extra. Så allt från servetter till servis och ballonger samt tårta och godis brukar ha samma slags motiv på, om det går.

Jag brukar vanligtvis vara ytterst noga med min planering (yrkesskada – logistik handlar ju nästintill enbart om planering och preparation), men just denna gången visade jag upp en synnerligen pinsam felräkning – jag upptäckte en vecka innan att jag hade missat att köpa servetter med motiv på och med födelsedagen nära förestående hamnade jag i ett panikläge. Jag slängde mig på datorn och sökte frenetiskt efter servetter, och fann Papstar, min räddare i nöden. De hade alla typer av servetter med motiv och utlovade dessutom en snabb service och frakt.

Jag kom i kontakt med deras kundservice och förklarade min situation och fick en omedelbar koppling med dem. De lovade att servetterna skulle vara redo att hämtas i god tid innan födelsedagen och försäkrade mig om att det skulle gå bra.

Som utlovat tog det bara några dagar innan servetterna kom i brevlådan, och alla mina farhågor kunde avfärdas. Jag blev genast mycket lugnare och kunde äntligen se fram emot att arrangera Noras födelsedag på ett propert sätt!

Allt detta tack vare Papstars produkter, som för övrigt är toppklass, och deras excellenta service. Om det finns ett företag som jag skulle rekommendera när det kommer till tillställningar så skulle det vara Papstar. Tummen upp! :)

30 sep 2015