Skönhet på nätet

Ibland känner man sig bra gammal. Efter ett samtal med min dotter introducerades jag till ett så utomjordligt koncept som skönhetsprodukter online och fördelen med dessa.

Nu låter jag visserligen som en riktig dinosaurie i ingressen, men låt oss vara ärliga nu – visst har skönhetsprodukter online dykt upp som ett alternativ ganska nyligen? När jag först började leka med Internet och till och med en lång tid in på min tid som internetanvändare så hade jag aldrig stött på möjligheten att köpa skönhetsprodukter på nätet. Man blir ständigt förvånad över vad både mänskligheten och teknologin kan åstadkomma under tiden som man slutar hålla järnkoll.

Men denna serendepitet måste jag säga kommer som en riktigt välkommen nyhet för mig! Jag älskar skönhetsprodukter och jag är väldigt noga med att ta hand om min kropp – jag är nämligen av åsikten att ett välmående skal lägger grunden för ett starkt psyke. Man påverkas av ganska beskedligt av hur man ser ut, så om jag kan hindra min kropp från att fallera med produkter, så använder jag mig gärna av produkter ämnade för just den preventionen.

Jag upptäckte i vilket fall från min dotter att det såldes skönhetsprodukter online och jag blev genast intresserad. Jag bad henne visa mig de olika sidorna och som jag länkat i ingressen så var Stylingagenten.se en av dessa sidor. Jag blev så hänförd av upplägget och de många produkter som fanns att jag prompt slet fram mitt kort och började jaga efter produkter som jag antingen fann ett intresse för, eller saknade i min kollektion av hudvårdsprodukter (bland annat).

Det fick mig också att fundera på om det finns en marknad även för någon som jag, som vill ha något vid sidan av mitt delchefsarbete. Det kan vara kul att ha en passion som ett hobbyprojekt för att testa sina vingar. Och eftersom det tydligen är en ganska aktiv ruljans bara på den sidan som vi handlade ifrån, så tror jag nog att det skulle gå att nischa in sig på något speciellt inom skönhetsprodukter.

Värt att tänka på. Jag använder bloggen som en anteckningsbok för detta.

2 okt 2015