Slang till centraldammsugare

Veckan börjar typiskt med att jag behövde en slang till centraldammsugare - både för hemmet och jobbet. Jag är nämligen helt såld på centraldammsugare som jag känner är optimala lösningen på städningsproblem.

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade mig här, men det är ju det där med löften om att regelbundet uppdatera sig i journaler, dagböcker och dylika andra plattformar för en människas tankar och idéer. Det blir ju till slut inte av, mycket på grund av brist på tid eller för att man helt sonika tappar intresset för det. I mitt fall är det lite både och, men jag gör ett tappert försök att hitta tillbaka hit igen.

Men nog om det. Efter att ha upplevt en enormt hektisk höst och vinter så börjar våren ganska lugnt, och jag har fått rum för att ta hand om personliga angelägenheter igen. Högst på agendan nu står en slang till centraldammsugaren som jag har hemma, och även den på jobbet.

Centraldammsugare är verkligen sååå händigt och bekvämt, eftersom man slipper att dammsuga lika intensivt och länge som man annars behöver göra när man vanligtvis har en ”ordinär” dammsugare med sämre sugkraft och täckning. Centraldammsugare gör verkligen rent hus, på riktigt. Det tog inte lång tid för mig överhuvudtaget att övertyga resten av ledningen på kontoret att vi verkligen behöver centraldammsugare; jag bjöd till och med hem dem för att demonstrera, och de nappade direkt.

I vilket fall kikade jag på en del alternativ i dagarna och först nu (igår, egentligen, men skitsamma) bestämde jag mig för att jag får slå till, annars blir det annars av - ett förekommande tema för mig som jag är medveten om. Jag sällade mig till den myriad av centraldammsugarägare som regelbundet handlar på centraldammsugarexperten, den i särklass främsta försäljaren av centraldammsugare i Sverige. De har även koll på tillbehör, så att köpa välanpassade slangar till min centraldammsugare är inga problem.

Nåja, det var det för denna veckan (eller?). Vi ses när vi ses!

15 mar 2016