Söndagsmiddag med familjen

Till helgen är det dax att varva ned lite grann och spendera kvalitetstid med familjen. Bröllop, företagsexpansion och annat har verkligen stressad mig ur vettet, så därför kommer en söndagsmiddag på El Toro Bravo med mina goingar väl till pass.

Jag är faktiskt en väldigt stark person rent mentalt och jag brukar inte gå upp i varv över mycket, men ibland kan vardagen bli för mycket även för mig. Med tanke på den väldigt hektiska perioden i september så kände jag att det kanske behövdes en helg helt ägnad till en lugn reträtt med nära och kära. Alla förtjänar väl att skämma bort sig själva då och då, eller?! :)

Det var dock inte jag som kom med förslaget att sätta mig i baksätet för en gångs skull. Jag har väldigt lätt för att djupdyka in i vad som behöver åtgärdas och enbart fokusera på detta, så därför kändes det som en lättnad när Anders tog mig åt sidan en särskilt hektisk stund i måndags och föreslog att jag behövde en liten paus till helgen. Kära Anders! Han vet precis vad jag behöver, när jag behöver det.

Jag ringde till Amelia och bad henne komma hem till helgen vilket hon verkade glad över att fixa, när jag förklarade vad som stod på lut för allesammans. 

Det var nämligen så att Anders, skojigt nog innan han ens pratat med mig, hade beställt en söndagsmiddag på El Toro Bravo, en spansk tapasrestaurang i Göteborg av hög kvalité. Jag blev givetvis exalterad då jag gillar Iberien och allt som tillkommer, och jag vet sedan tidigare att våra döttrar delar min uppfattning om spansk och portugisisk kultur av olika slag.

Det har visserligen gjort att jag såsar lite på jobbet och drömmer mig bort till en härlig kväll med mina älskade juveler till man och döttrar. Det blir inte mycket gjort här må jag säga.. Men det får man ha överseende med. Jag är ju bara en människa! ;)

15 okt 2015