Tysk kökseffektivitet!

Mycket som är på gång nu! Efter att ha lackfärgat delar av huset så fick min man infallet att göra om köket, och så började en minirenovering. Jag gick och köpte produkter från Gastrolux.

Varför jag köpte produkter från Gastrolux var för att vi i samband med minirenoveringen slängde ut en herrans massa köksprodukter från vårt kök som bara stått där och rostat, blivit fula eller skadats utan att någon orkat ta tag i det.

Jag kan inte säga att jag är någon kökshjälte eller en demonkock, men visst vill jag ha prima varor – precis samma tänk som jag applicerar på min vardagsroll som delchef för ett stort logistikföretag.

Att fallet föll på Gastrolux hade två huvudsakliga anledningar – för det första har de bra omdömen runtom i köksvärlden, och för det andra är Gastrolux från Tyskland. Tyskar är välkända för sin noggrannhet, effektivitet och välgenomtänkta produktdesign. Se, stereotyper kan vara bra ibland. :)

Frågan var främst hur mycket jag skulle köpa och från var jag skulle få min Gastrolux-fix ifrån. Att vara delchef för en lyckad koncern har sina fördelar, en av dem är att man börjar hålla mindre i stålarna. Lite skryt, men det är ju sant. Det är en hemskt befriande känsla att slippa behöva räkna febrilt i huvudet medan man funderar på sitt nästa köp.

Jag och min man kom överens om att det behövdes lite stekpannor, stekhällar och diverse andra köksartiklar från Gastrolux. Sagt och gjort – jag gick raskt över till datorn och började söka efter ett passande ställe där jag kunde köpa allt jag behövde. Fann fix-universal.com som jag fastnade lite extra för. Bra priser. Verkade ha goda omdömen. Bra policy kring leverans och så vidare. Mitt förtroende var på topp vid tiden för utcheckning och på ett vips så var det klart!

Nu är det bara till att vänta på försändningen och en möjlighet till att testa de nya produkterna. Tills vidare blir det nog lite hämtmat, det tycker jag allt att vi har förtjänat!

28 sep 2015